Segueix-nos
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube


Ets aquí:inici | Professors i escoles | Eines d’autor | Preparar activitats amb Hot Potatoes

Warning: Creating default object from empty value in /home/formemno/public_html/portal/components/com_k2/models/item.php on line 494

Preparar activitats amb Hot Potatoes

Objectius generals:

L’objectiu del curs de ser donar les nocions bàsiques per tal que el professor utilitzi aquesta eina per desenvolupar exàmens, exercicis i material auto avaluable per integrar en diferents plataformes.

En el curs es dóna una visió a les possibilitats del programari, es treballa cada “patata” per separat i es genera un exemple amb dues de les patates tot unint posteriorment les activitats en una unitat didàctica aprofitable pels alumnes.

Amb el curs es pretén que el professor sigui capaç d’instal·lar el programari i sigui capaç de crear-se una sèrie d’activitats en Hot Potatoes de manera que pugui aprofitar per ampliar i millorar l’estudi i la comprensió dels seus alumnes.

Objectius específics:

·      Instal·lació i funcionament del programa Hot Potatoes

·      Les funcions de cada una de les 6 aplicacions.

·      Generació de material didàctic. Exemple pràctics.

·      Publicació del material generat en diferents plataformes i formats.

·      Enviar i rebre resultats d’activitats. Processament i tractament de resultats.

Públic Objectiu:

Aquest curs va dirigit a aquells mestres i professors, que volen assolir el nivell inicial en el desenvolupament d’activitats en Hot Potatoes, aplicable al desenvolupament dels seus currículums i la realització d’activitats per les seves matèries.

Nivell de coneixements bàsics:

El nivell informàtic requerit és mitjà, cal saber algunes qüestions de pàgina web, i uns mínims d’informàtica pràctica. Millor, encara que no és imprescindible, tenir un bon coneixement d’HTML.

Durada:

El curs té una durada de 60 hores distribuïdes de la següent manera:

25 hores presencials (5h al dia durant 5 dies)

25 hores de pràctica a casa, al final de cada sessió presencial. 

La creació d’un projecte final de durada 10 hores sobre un tema dels treballats al curs i aplicable a les assignatures.

Durant les 25 hores, hi ha una part de lectura teòrica, amb una activitat,per mostrar l’assoliment dels conceptes.

Al final del curs hi ha una pràctica final, de 10 hores, que pretén resumir i concretar tot allò que hem après en una unitat didàctica per alguna de les teves assignatures, on s’utilitzin totes o algunes de les tècniques apreses durant el curs. 

Funcionament:

Per tal d’assolir el nivell requerit i per tant el títol o certificat associat, cal haver assistit en un 75% a les sessions presencials i haver realitzat les activitats i pràctiques suggerides, també en un 75%, així com la pràctica final del curs.

El certificat serà enviat, una vegada acabat el curs en format digital, per tots aquells alumnes que hagin assolit el nivell proposat.

 

Reserva el curs

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Política de Cookies